תפריטים
התפריטים של מסעדות "סלון יווני" מוקדשים בראש וראשונה לכל מה שטוב, טעים ושמח בים התיכון, ובכך משקפים היטב את אהבתו של השף גיא פרץ לקולינריה הים-תיכונית.
במרכז התפריטים ניצב מגוון עשיר של דגים טריים מקומיים, המובאים ישירות מנמלי הדייגים.
חובבי המטבח היווני ימצאו במסעדה מבחר מנות קלאסיות מהמסורת של יוון, כמו מזאטים, פטה, דולמדס וגריל דגים.
בצד אלה, מציע התפריט גם מאפים מסורתיים ופסטות, המשלבים את המרקמים והטעמים האופייניים למזרח התיכון. עמדת הירקות הטריים מעניקה לחוויית הארוחה נופך של טריות ורעננות.
לא פחות חשוב, התפריט המתוק מציע מגוון קינוחים מפנקים שיעניקו סיום מהמם ומתוק לארוחה שהיא לא פחות מחגיגה.
בניגוד למסעדות יווניות אחרות, "סלון יווני" מקפיד להשתמש אך ורק בתוצרת טרייה ואיכותית, תוך שהוא מקפיד על אותנטיות וניחוחות אופייניים למטבח הים-תיכוני. התוצאה היא תפריט מרהיב, מעורר תיאבון ומשקף בנאמנות את הקולינריה היוונית המסורתית.