
אודות
חווית אירוח יוונית אותנטית
טברנות השף מציעות חווית אירוח ייחודית - שמתחילה בארוחת שף המתמקדת בקולינריה ים תיכונית ברמה עילית, בהשראת המטבח היווני המסורתי.
חומרי הגלם המשמשים את המטבח מיובאים ישירות מיוון והמנות כוללות מזאטים ומאכלי מטבח מפורסמים, אשר זוכים לאהדה רבה בקרב הלקוחות הישראלים. בסיום הארוחה, החוויה ממשיכה אל מסיבה יוונית - עם הופעות חיות של מיטב האמנים מיוון ומישראל, עם שמות כמו רפאל מוריאטיס, לפטריס דליס, ארינדה דימה, אבי טובי, בועז טביב ואחרים, בליווי נגני העוד, הבוזוקי והקלידים המובילים בתחום הזמר היווני במדינה.
הצטרפו אלינו לחווית בילוי Dinner & Party מלאת מוזיקה, שמחה, ריקודים
ואוכל משובח.
את קבוצת סלון יווני תמצאו בזכרון יעקב, בירושלים, בהרצליה ובראשון לציון. וכן במסעדה שלנו ייפתחו בקרוב גם "דלי גריק" - מעדנייה יוונית ו"טברנה אקספרס" - אזור לסטריט פוד יווני.

עיצוב ואווירה
העיצוב והאווירה של מסעדות הסלון היווני מעוגנים בסגנון מסורתי, עם חלונות כחולים, מרפסת לחוף הים, שפע של פרחים ואפילו אפשרות לשבירת צלחות - כל אלה יוצרים חוויה יוונית אותנטית. מדי פעם מוקדשים ערבים בנושאים ספציפיים, המציעים מנות מאפייני האזורים השונים ביוון, לצד מוזיקה ואווירה ייחודית.

תפריט
התפריט של הסלון היווני מודגש במגוון עשיר של דגים טריים מקומיים, לצד מנות יווניות קלאסיות, מאפים ופסטות. המטבח מקפיד על קווי מתאר ים תיכוניים, ומציע מנות חובה כגון עמדת ירקות טריים, מנות פטה, בר פתוח של מזאטים ודגים, תחנת בוצ'ר עם פלטת דגים ומנות אש, ולא פחות חשוב - חגיגה מתוקה עם שולחן קינוחים מפנק.
שף גיא פרץ
ואי אפשר בלי כמה מילים על השף גיא פרץ: גיא פרץ הוא שף, מסעדן ומחבר ספרי בישול ישראליים מוערכים. הוא בעלים של רשת מסעדות "סלון יווני" ושותף בחברת יבוא הפוד טראקים "אוטו-פוד". פרץ זוכה ב-13 מדליות זהב בתחרויות קולינריות בינלאומיות, והוא קפטן נבחרת השפים הישראלית.
פרץ נולד בדימונה למשפחת שפים וקצבים ממוצא מרוקאי. בצעירותו סיים את לימודי הקולינריה בבית הספר תדמור בהרצליה, ולאחר מכן עבד במלון שרתון בתל אביב, שם הפך ליד ימינו של השף ההולנדי בעל השם העולמי, ווטרוס לאפ.
במהלך שירותו הצבאי, פרץ שימש כשף של יחידת הקישור לכוחות הזרים, ואירח משלחות בינלאומיות של בכירי צבאות זרים וצה"ל. לאחר מכן, המשיך להתקדם בקריירה הקולינרית שלו, כשימש כשף בגני אירועים ובתי מלון, והקים חברה לייעוץ קולינרי על שמו, המעורבת במאות פרויקטים בישראל ובעולם.
