top of page
סלון יווני 31.jpg

סלון יווני הרצליה

השף גיא פרץ הרחיב ושדרג את מסעדת סלון יווני שלו, ופתח אותה במיקום חדש ומרשים על חוף הים, בתוך מלון דניאל היוקרתי בהרצליה פיתוח. המקום מציע חוויה קולינרית יוונית-ים תיכונית ברמה עילית, המותאמת במדויק לטעמם של הישראלים.

 

במטבח הפתוח של הסלון, השף והצוות שלו מכינים מנות מסורתיות יווניות, בהשראת המטבח המקומי של המדינה. חומרי הגלם, ובהם מרכיבים עיקריים כמו יינות, זיתים, פטה, רימונים ועוד, מיובאים במיוחד מיוון, ומעניקים לכל מנה את האותנטיות והניחוח של הקולינריה הים תיכונית. הלקוחות יכולים להתרשם מתהליך ההכנה של מנות אהובות כמו מאזטים, דגים מעושנים ומנות פתיחה אחרות וטעימות להפליא.

 

אך המטבח והקולינריה הם רק חלק מהחוויה המלאה שמציע הסלון היווני. המסעדה משמשת כמרכז אירועי Dinner & Party, ומארחת בקביעות הופעות של זמרים מובילים מיוון ומישראל, כגון מאיה סול, רפאיל, ארינדה דימה ועוד. האווירה החגיגית, המוזיקה, השמחה והריקודים מעניקים ללקוחות טעימה אמתית מהתרבות היוונית.

סלון יווני 2.jpg

העיצוב והאווירה של הסלון היווני מבטאים בצורה אותנטית את המסורת היוונית המסורתית. החלונות הכחולים, המרפסת המשקיפה על חוף הים, השפע של פרחים והאפשרות לשבירת צלחות כנהוג במקומות אמתיים ביוון - כל אלה יוצרים סביבה מרגשת ומזמינה. מדי פעם, הסלון מקדיש ערבים נושאיים לאתרים היוונים השונים, כאשר הם מוגשות מנות אופייניות לאזורים אלו לצד מוזיקה ואווירה ייחודית.

התפריט של הסלון היווני מושתת על קשר הדוק לים התיכון, והוא מציע מגוון עשיר של דגים טריים מקומיים, לצד מנות יווניות קלאסיות, מאפים ופסטות. המטבח שם דגש על קווי מתאר ים תיכוניים, ומציע מנות חובה כגון עמדת ירקות טריים, מנות פטה, בר פתוח של מזאטים ודגים, תחנת בוצ'ר עם פלטת דגים וכמובן חגיגה מתוקה עם שולחן קינוחים מפנק. הכשרות במקום היא חלבית-דגים בהשגחת רבנות שוהם.

גלריה

bottom of page